Eventplanning 

Van totaalconcept tot een ondersteunende rol

Organiseert u een event, maar wilt u de organisatie (deels) uit handen geven? Naar wens organiseren wij het gehele evenement of bieden wij ondersteuning in uw organisatie en verzorgen een specifiek onderdeel van het event.

Van eventplanning, partymanager t/m leverancier en locatiescout; wij staan voor u klaar.

Eventplanner- en manager

Van conceptontwikkeling, productie, uitvoering, invulling van het programma, locatiekeuze, inrichting, horeca en catering, entertainment tot gastvrij personeel.


Wij denken mee in uw wensen en wij adviseren u graag in de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de voorbereiding en de uitvoering op een professionele manier verzorgd wordt, zodat u met een gerust gevoel de organisatie uit handen kunt geven.

Tijdelijke ondersteuning?

Samen staan wij sterk!

Heeft u ondersteuning nodig in de organisatie van uw evenement en/of in de uitvoering van een project? Of kunt u wel wat tijdelijke hulp gebruiken binnen uw groeiende bedrijf of organisatie? 
STAN AT WORK kan projectmatig worden ingezet door bedrijven en locaties ter ondersteuning voor organisatorische werkzaamheden binnen projecten,  evenementen of bedrijfsmatige werkzaamheden (binnen- en buitendienst).


Dit kan eenmalig voor een specifiek project of op projectmatige basis voor uw groeiende organisatie.

Wij zijn inzetbaar voor diverse events

Bedrijfsfeest

Privé feest

Trouwfeest

Borrels

Meetings

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?